torstai 24. syyskuuta 2009

Joulukortteja...

Aamulla sitten iski himo tehdä muutama joulukortti. Niitä pitäis kyllä alkaa tekemään nyt vauhdilla....muuten voi tulla kiire!

Noissa Derwentin akvarellipuukynissä ei oo semmoista kunnon joulunpunaista, ainakaan miun setissä. Saa sitten suhrata monella eri sävyllä, että edes lähelle sitä haluttua punaista saisi, mut en kyllä oo vieläkään tyytyväinen...

Ensimmäinen valmistunut tuli tämmöinen, kuva saatu vaihdossa, taitaa olla Hänglar och StänglarToisesta kortista tulikin sitten taas tämmöinen


Tuossa Petaloon kukassa on kyllä bligblingiä, muttei se tässä kunnolla erotuNämä kun valmistui, lähdinkin koirien kanssa pitkälle lenkille. Venyi se lenkki aika pitkäksi, kun on niin ihana tuo ilma! Oltiin 2,5 tuntia metsässä! Mulle kilometreja kertyi ainakin 7, koirille luultavasti 10... On nyt vähän jalat muussina, joten taidan heittäytyä sohvalle löhöömään:)


3 kommenttia:

  1. Tosi suloisia kortteja olet väkertänyt! Tuo kahvitarjoilukortti varsinkin on ihana. Ekaksi alkoi tehdö glögiä mieli, mutta kyllä siinä taitaa olla kermat ja sokerit tarjottimella :)

    VastaaPoista
  2. Kauniita kortteja! Tuli niin jouluolo! ;) Teilläkin harrastetaan piiiiitkiä lenkkejä koirien kans, meilläkin saattaa välillä napsahtaa jopa 11km matkaa ja jalat hellinä ollaan sit loppupäivä, mut on se silti mukavaa! ;)

    VastaaPoista
  3. Todella kauniita kortteja molemmat. Varsinkin tuo Hänglareiden pariskunta on mieleeni. Vaikka kuva on iso, olet kivasti keksinyt nauhat koristeeksi ja muutkin koristukset sopivat hyvin korttiin. =0)

    VastaaPoista